NÀUTIC TARRAGONA, UN RESTAURANT AMB BONES VISTES Y CUINA MARINERA

FAÇANA

Bona cuina marinera sobre els iots i velers de al Club Nàutic de Tarragona i amb vistes a la ciutat. Vam provar uns bons calamarsets a l’andalusa, musclos a la brasa, un tendríssim i gustós pop a la brasa i pernil ibèric amb pa amb tomàquet. Com a plat principal un exquisida llobarro a la sal i de postres, mousse de xocolata amb nata. El menjador és gran amb immensos vidres a la part que dóna a la mar per gaudir de les vistes i a el fons un gran mural amb una relaxant marina salvatge. Llàstima que resulti sorollós si bé està en projecte solucionar. Servei diligent.TAULA

Recordem que el Nàutic Tarragona és un dels restaurants clàssics i més antics de la ciutat, que ha passat per dues ubicacions, inicialment a l’entrada del barri de pescadors, El Serralló, i actualment al port esportiu. L’establiment, amb molts anys de tradició de cuina marinera, ha tingut diferents èpoques, ja que la història del Reial Club Nàutic de Tarragona, en la seva especialitat el més antic d’Espanya, comença el 1878 i des de fa anys ha tingut restaurant.

LLOBARRO

En les seves noves instal·lacions, en l’Edifici Nàutic al Port Esportiu, el restaurant Nàutic de Tarragona, dirigit actualment per l’Iñaki Floria, ofereix una línia de cuina mediterrània, marinera tradicional i la seva especialitat són els arrossos, peixos i marisc, que s’ofereix en un marc lluminós i de moderna decoració, i amb unes vistes excepcionals a través d’uns grans finestrals.

 

La cuina està coordinada pel xef Ivan Copete. El celler compta amb 50 referències i està a cura també de l’Iñaki. També ofereix un Menú diari migdia no festius, per 18,50 euros i un Menú degustació, per encàrrec. El vi de la casa és el Müller negre. A l’estiu obren la terrassa chill, al costat d’una gran piscina a l’aire lliure, que resulta també molt agradable.

TERRASSA

Edifici Nàutic, Port Esportiu. (43004) Tarragna. Tel.: 977 22 58 24 i 619 05 25 60. Horari de 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Migdia sempre obert. Nits a l’estiu obert, resta de nits sota comanda minima de 10 persones. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Capacitat per a 120 comensals. Correu electrònic: info@nauticrestaurant.com Web: http://www.nauticrestaurant.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s