ARRIBA L’AGENDA 2020 ETS EL QUE MENGES 

L'AGENDA 2020

Zahorí Books ha publicat l’Agenda 2020 Ets el que menges. És un llibre amb format d’agenda que recordar a l’usuari els enormes beneficis que té seguir un estil de vida saludable i ajuda a mimar el cos i el cap durant tot l’any. Aquest 2020, l’Agenda arriba per parlar de Salut en majúscules. Incorpora consells, receptes i menús per millorar alguns dels símptomes i malalties principals d’avui dia. També aporta un llistat d’aliments prebiòtics i probiòtics que és recomanable menjar diàriament, apunts per entendre millor la salut intestinal i idees per afrontar l’emergència climàtica.

Anèmia, sobrepès, males digestions, colesterol, diabetis, artritis, etc, són patologies freqüents en la nostra societat actual i gràcies a la recerca i a la inquietud col·lectiva, s’han trobat mecanismes per recuperar-nos o millorar notablement amb eines que no passen només per la medicació al·lopàtica. En aquesta agenda s’apunten dotze de les patologies més comunes i aporta consells, menús i receptes per lluitar-hi. Núria Coll i l’equip de l’ETS són els autors i les il·lustracions són de Victoria Fernández.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s