AQUELLA CUINA D’ARA. LES RECEPTES DE JOVITA MURIAS

AQUELLA CUINA D'ARA

És un receptari que representa la trajectòria vital de la Jovita Murias. En ell si inclouen es seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l’Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià.

Marta Castellet, jove de Jovita Murias, va començar fa vint-i cinc anys a recopilar les receptes de la seva sogra per poder-les consultar sempre que ho necessités i elaborar-les personalment per fer gaudir els qui havies estat clients seus, i els parents i amics, que sovint li demanaven algunes de les seves fórmules. En aquest receptari s’hi inclouen receptes molt variades, des de còctels, tapes, escudelles i embotits a carns amb suc, peixos al forn, ous, bunyols i pastissos. Al llibre no hi ha una proporcionalitat de receptes entre els apartats, és a dir, hi trobareu, per exemple, moltes més tapes que postres, ja que l’autora ha trobat oportú transmetre els coneixements de la Jovita tal com són, encara que hi hagi un desequilibri entre capítols.

Un comentario en “AQUELLA CUINA D’ARA. LES RECEPTES DE JOVITA MURIAS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s