SANT FRANCESC RESTAURANT AMB VISTA A LA MURALLA DE MONTBLANC OFEREIX CUINA TRADICIONAL

TAULA

      

El xef, Xavier Civit, amb una llarga trajectòria professional a la Conca de Barberà, juntament amb Maite Espasa, que s’encarrega de dirigir el menjador, es van fer càrrec del Sant Francesc Restaurant, de Montblanc, des de l’estiu del 2019, rellevant a Carles Barneda, amb el que venien ja col·laborant anteriorment. En Carles el va agafar el 2015 per concessió municipal.

EQUIP

El restaurant Sant Francesc forma part del conjunt arquitectònic de l’església del mateix nom, ja fa temps sense funció religiosa. Contrasten, a la gran plaça montblanquina on es troba aquest establiment, les seves línies contemporànies i avantguardistes amb el conjunt històric que alberga en el seu interior un claustre preciós. En aquest singular marc, lluminós a través de grans finestrals, amb vista a la muralla, l’oferta gastronòmica es basa únicament en menús de cuina tradicional amb tocs d’autor, seguint el  mercat i els productes de temporada. Té el Menú diari, 15,00; el Menú migdia festius 25,00; el Menú degustació 35,00; i el Menú degustació Premium 50,00. El menjar és compatible amb vegans i sense gluten si se sol·licita. Accessible per discapacitats. No admet animals de companyia a l’interior.

El menjador amb una capacitat per a uns 50 comensals i el celler compta amb unes 20 referències, principalment del territori.

PRIVAT 1

Entre les seves especialitats poden esmentar el risotto de temporada; bacallà al carbó amb parmentier de pèsol i mel; espatlla de xai a baixa temperatura; medallons de rap a la crema d’avellanes; escuma d’arròs amb carquinyolis. Vi de la casa: Josep Foraster (DO Conca de Barberà).

 

Plaça Sant Francesc s/n. (43400) Montblanc. Tel.: 977 875 185. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00 hores. Tancament setmanal: dilluns (diumenge, dimarts, dimecres i dijous nit). American Express, Master Card, 6000 i Visa. Té aire condicionat i terrassa. 1 menjadors privats. Correu electrònic:  info@santfrancesc.rest Web: http://www.santfrancesc.rest

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s