GUIA EVOOLEUM DELS 100 MILLORS OLIS D’OLIVA VERGES EXTRA

Ens arriba la quarta edició d’un ambiciós projecte que mostra cada campanya la selecció dels 100 millors AOVEs del món -EVOO TOP 100- segons els resultats obtinguts en els premis internacionals a la qualitat de l’oli d’oliva verge extra. Ecoleum Awards.

GUIA OLIS

Després de l’èxit de les edicions anteriors la Guia es basa en els tres pilars inqüestionables amb què va néixer el projecte: Garantia a consumidor, fiabilitat de l’procés i comunicació del producte final. Però darrere hi ha alguna cosa més i algú més. Són les històries humanes dels que fan fluir cada any l’or líquid en els més recòndits racons de la planeta.

La Guia de periodicitat anual i 10.00 exemplars de tirada, inclou una completa fitxa informativa de cada un dels 100 verges extra (característiques organolèptiques, varietat / es de procedència, situació geogràfica de l’olivar, volum comerciable, dades de contacte de l’productor, certificacions de qualitat i de caràcter orgànic, etc.) acompanyada d’una imatge de l’ampolla.

Una guia per conèixer a fons el món dels millors olis, amb tast, receptes, maridatges, oleoturisme, botigues i salut.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s