DOLLENBERG, UN ENCISADOR RELAIS CHATEAUX A LA SELVA NEGRA, ENVOLTAT DE BOSCOS, VISTES EXCEPCIONALS I UN EXQUISIT RESTAURANT, LE PAVILLON

db_aussen_auf_amphi_4947

Dollenberg, un encisador hotel situat a la ciutat de Bad Peterstal – Griesbach, al bell mig de la Selva Negra, envoltat d’un paisatge fabulós amb unes vistes excepcionals, és un Relais Chateaux gestionat pel Sr. Meinrad Schmiederer i la seva família.

db_gl-team_familie_3817

Aquest hotel va obrir les seves portes l’any 1964 i ofereix un ambient encantador i un servei excel·lent. El seu Spa és un dels millors de la regió, tant per la mida de les seves instal·lacions completes com pels tractaments de relaxació i bellesa.

db_restaurant_lepavillon

A més, cal destacar el restaurant excepcional, on es pot sopar entre les clarianes dels boscos romàntics i els paisatges amb encant de la Selva Negra.

L’hotel Dollenberg és una de les joies de la cadena Relais & Châteaux, amb 101 habitacions, on 86 són suites, que ofereix tot tipus de confort, habitacions de luxe, paisatges excepcionals i la tranquil·litat del camp. Només arribar, i mentres es realitza el check-in, els clients són convidats a prendre un aperitiu de benvinguda.

db_lobby_lobby_30x11

La familia Schmiederer-Herrman vetlla per a cuidar tots els detalls, que permetin al client gaudir més de l’experiència. L’hotel organitza diverses activitats interessants (excursions, activitats musicals, ball, etc.) per als convidats. En resum, l’establiment és una excel·lent opció per a famílies que desitgin passar uns dies gaudint de les seves instal·lacions, activitats, gastronomia i natura.

Dollenberg es pot resumir en un hotel magnífic i familiar que ofereix una acollida única i personalitzada durant la l’estada de l’hoste. El preu de l’habitació doble és de 216/226 euros / dia.

db_food_seeteufel_mit_kalbskopf

A més, es pot gaudir d’una gastronomia excel·lent al restaurant Le Pavillon, gestionat pel xef Martin Herrmann, guardonat amb dues estrelles a la Guia Michelin. Inaugurat el 2001, té una decoració de luxe, amb vitralls i una capacitat per a 50 persones. El servei és acurat i amable, buscant la màxima comoditat del comensal. El menú del restaurant ofereix una àmplia varietat de plats d’alta qualitat inspirats en la cuina francesa.

db_hausansicht_3101

Algunes de les recomanacions inclouen (en anglès): Foie gras, apricot, yoghurt and brioche; Carabiniero with white carrot, sea buckthorn and chamomille; Halibutfilet, paella from South and caramelized shallots; Limousin lamp, dandelion, artichokes, and fired ash of banana; Cheese, affineur Waltmann; Black currant, 2xChampagne. Els preus dels Menús (que contenen entre 5 i 9 plats) varien des de 128,00 fins a 192,00 euros. El vi de la casa recomanat és el Alexander Laible, Weissburgunder, Durbach – Baden a 42 Euros.

Dollenberg 3, (77740) Bad Peterstal-Griesbach. Tel.: 0049 7806/780. No tanca. Pertany a la cadena Relais & Châteaux. Correu electrònic: info@dollenberg.de. Web: http://www.dollenberg.de

 

Deja un comentario