RODAMAR, SORPRESA GASTRONÒMICA A L’AMPOLLA

EQUIP

Lluny del centre de la marinera població de l’Ampolla, a la zona residencial de l’Passeig de l’Arenal, enfront de la mar i amb belles vistes de la badia de l’Fangar i a la llunyania el seu emblemàtic far es localitza aquest restaurant obert al febrer de 2019 pels germans Roda, Hector i Eduard, que compten amb el suport de les seves esposes Alba i Tere.

TERRASSA

El local és certament bonic, modern i minimalista, amb una esplèndida terrassa de vidre i un privat al primer pis.

BENVINGUTS AL DELTA

Hector Roda de petit ja trastejava a la cuina d’un parent seu a l’Aldea. Després va estudiar a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils i va estar a la cuina de Michel Guerard.

La seva cuina al Rodamar és mediterrània i de proximitat, avantguardista i plena d’inquietuds. Li agrada jugar amb els productes per aconseguir nous sabors i gustos als seus plats molt elaborats, utilitzant alhora les llargues coccions a baixa temperatura i reduccions de salses. Ben presentats.

IMG-3119

En la nostra primera visita vam optar pel menú degustació (50 euros), una mica atrevit però satisfactori i de bon nivell gastronòmic, que inclou les principals creacions d’aquest jove xef.

IMG-3120

Primer aperitiu: Croqueta de cua de bou amb allioli d’all negre i reducció de salsa de carn i un toc de ciboulette.

FILET

Segon aperitiu: Benvinguda al Delta, bombó amb pernil d’ànec i praliné d’avellanes; cruixent de llagostí amb tomàquet de penjar socarrat i oli de gamba roja; ostró del Delta amb crema de rúcula freda.

Blini amb pesto de festucs, anguila fumada, caballa marinada, tomaquets cherry i carxofeta de temporada; pop a baixa temperatura amb patata macaria, papada de porc Durac, reducció de salsa de carn, puré d’esberginia sucarrada i tocs d’allioli d’all de negre; llenguado acompanyat de crema d’espàrrec, coulis de mango i de pebrot vermell, varietat de pimentons i espàrrec brassejat; entrecot d’Angus amb verduretes brasejades, reducció de salsa de carn i tocs d’hummus; melós de vedella amb verduretes estofades, reducció de salsa de carn i tocs de ciboulete; tarta tatin amb chantilli sobre terra de brownie. Petits fours. Tot plegat marinat amb un interessant vi de la Terra Alta, El Molí, Roure, un 100% de garnatxa perlada i 4 mesos de criança.

IMG-3138

Un restaurant que caldrà seguir en la seva evolució ja que pot arribar a ser un referent en els «Terres de l’Ebre».

Passeig de L’Arenal, 10. (43895) L’Ampolla. Tel.: 877 91 32 62 y 636 846 611. hrrodamar@gmail.com. Web: www.rodamar.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s