MÉS QUE TAPES, LA INNOVACIÓ GASTRONÒMICA A REUS A CÀRREC DELS GERMANS MURTRÓ  

CAMARONS         

 

Sempre anem amb il·lusió pensant en què ens sorprendrà la singular oferta del “Més que Tapes”, de Reus, perquè diàriament presenten nous plats fora de carta, com a suggeriments, en una cuina que fora de qualsevol mena d’etiqueta dona un pas endavant en la qualitat culinària.

IMG-3268

I és que els germans Murtró han fet de la gastronomia la seva forma de vida, l’estimen, la viuen, la coneixen, la investiguen i la modifiquen, per tal de crear els seus plats originals; mantenint una ment oberta sobre els ingredients i les diferents novetats elaboratives.

OSTRA

En la seva constant evolució dins el món gastronòmic, participen de forma molt activa, treballant amb innovacions i tècniques culinàries, assistint a diversos esdeveniments culinaris. L’equip de cuina utilitza tècniques tradicionals combinades amb d’altres més alternatives i nous mètodes. Fans del Slow Cook i de la cuina a baixa temperatura s’inspiren en la cuina local, aprofitant que la zona del Baix Camp ofereix una amplíssima quantitat de productes de gran qualitat.

FIDEUS

Formes de cocció, història i productes nacionals i internacionals juguen un paper molt important dins la seva filosofia gastronòmica. Amants del producte de proximitat i km 0, però on els gustos i ingredients internacionals comparteixen protagonisme en un mateix plat, sigui a la salsa, com acompanyament o en el producte principal d’aquest.

PÈSOLS

El fil conductor de la seva cuina, és la brasa. Des d’una bona carn i un bon peix fins a infinitat de vegetals, que en passar per aquest tipus de cocció incorporen un nou sentit al producte i al plat.

BRIOGE.jpg

La carta es divideix en aquestes seccions: amanides i freds, per unitats, tradició, clàssics remasteritzats i per carnívors. Però cal tenir en compte les novetats del dia. També plats sense gluten, si es demana.

TONYINA

En la nostra darrera visita vam començar amb l’ostra amb granissat de mar i te matcha, potent sabor marí per obrir boca, juntament amb un exquisit tàrtar de sardina i “camarons” a l’andalusa i rovell d’ou curat, un pel massa salat. Continua un  mar i muntanya, el de tonyina Balfegó amb Shiitake, algues i pinyons i un altre mar i muntanya en versió “ramen” amb fideus de sípia, ou curat i papada de porc ibèric; uns deliciosos pèsols del Maresme a la brasa, papada ibèrica confitada i pells de bacallà fregida amb salsa feta amb les baines dels pèsols; un altre exquisidesa, la torradeta de Santa Teresa amb ceba caramel·litzada, foie i Pedro Ximénez. Segueix l’ou trufat amb carxofa i porro, un gran clàssic de la casa; i els daus de Wagyu a la brasa amb la nostra teriyaki. De postres, els farcellets de plàtan i xocolata i el brownie de xocolata amb oli i sal.

Roger i Marc Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el “Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciutat i les ganes de formar part d’una innovació gastronòmica a les comarques tarragonines, la segona obertura va arribar 6 anys després, el 2011, amb el restaurant “Més Que Tapes”, els dos a molt pocs minuts de la Plaça Mercadal. Ho han aconseguit plenament.

 

Carrer Santa Anna 20. (43201) Reus. Tel.: 977 34 02 24. Horaris: Dilluns de 20.00 a 23.00; de dimarts a dijous de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 23.00; divendres i dissabte de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 0.00. Tanca dilluns migdia i festius tot el dia. American. Aire condicionat. Capacitat 30 comensals. Bon accés per a discapacitats. Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa.  Correu electrònic: info@gruptapes.com.Web: http://www.gruptapes.com.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s