RESERVA DE LA TIERRA PRESENTA LA NOVA GAMMA DE VINS LOCO BARBER AMB REALITAT AUGMENTADA

lo4

En la primera edició de el Barcelona Wine Week (BWW) Reserva de la Tierra presentarà la nova gamma de vins Loco Barber amb Realitat Augmentada.

Loco Barber està basada en la història d’un barber assassí que suposadament va passar a Barcelona fa tres segles. Una mateixa història explicada des de quatre punts de vista diferents que cobren vida en cadascuna de les ampolles de vi.

La gamma de vins Loco Barber amaga aquesta truculenta història amb il·lustracions originals animades en 3D multicapa. Només cal descarregar-se una aplicació al mòbil (Wines & Stories), escanejar cadascuna de les etiquetes i submergir-se en la Barcelona terrorífica de 1789.

BWW és la nova experiència de el sector; un nou esdeveniment per mostrar a el món la potència internacional de la indústria de el vi espanyol. El nou esdeveniment se celebra avui, dia 3 de febrer al recinte de Montjuïc i durarà fins el proper dia 5.

Recordem que fa 8 anys Reserva de la Tierra va iniciar un procés de creixement des del seu trasllat a unes noves instal·lacions; expansió i inversió que l’ha portat a quintuplicar les seves vendes des de 2011. Aquesta evolució ha estat gràcies a un increment de l’volum comercialitzat, a l’expansió a nous mercats internacionals, i especialment a la venda de vins d’alta qualitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s