NUBA, UN DELS RESTAURANTS “FASSION” DE LA CIUTAT COMTAL, PEL SEU SINGULAR MARC FÍSIC I CUINA DE MERCAT        

NUBA MENJADOR        

En una zona tranquil·la i senyorial de la part alta de Barcelona, envoltat d’un jardí en el que no hi falten palmeres, Nuba constitueix un referent de molt bona cuina en un marc de disseny certament molt singular.

JOSÉ. MIGUEL I CARLOTA

Aquest restaurant i lounge inaugurat en 2009 pel Grup Costa Este, que té també els restaurants Cachitos (Rambla de Catalunya i Diagonal) ocupa una singular construcció que compta amb 1.200 metres quadrats repartits entre la seva sala restaurant i una terrassa repleta de zones verdes, on gaudir de la millor música.

OSTRES

El projecte, dut a terme per l’estudi Futur‐2 i la dissenyadora d’interiors Estrella Salietti, es caracteritza per una decoració moderna i cuidada, que ho converteix en un espai diàfan i sofisticat. Destaca per la seva amplitud i calidesa; grans butaques de pell confortables i elegants llums són els elements decoratius que s’apropien de l’estètica.

CRANC

El restaurant ofereix cuina de mercat, amb productes de primeríssima qualitat i una molt encertada elaboració i a una presentació molt acurada, càrrec del veterà xef de Palència, José Miguel Manzanal, que compte amb una llarga i positiva trajectòria en importants cuines del país i en cada plat posa de relleu la seva experta professionalitat. La direcció és a càrrec de Carlota Obregón, que cuida que el comensal surti molt feliç de l’establiment.

Té un bon celler i com a vi de la casa el Ramón Bilbao criança negre, de la DO Rioja.

IMG-3753

Sens dubte és un dels restaurants “fassion” de la Ciutat Comtal, pel seu singular marc físic, servei i cuina. A la nit, el restaurant es converteix en un cocktail bar on gaudir en bona companyia dels combinats més creatius. Aquest local ha estat reconegut internacionalment per World’s Finest Clubs (www.finestclubs.com), la xarxa de referència que agrupa els clubs més exclusius, innovadors i elegants del món.

Amb no nostra visita li hem demanat al xef que es fes un menú degustació per assaborir els millors plats de l’actual carta. Hem començat l’àpat amb un aperitiu amb uns xips d’albergínia, unes gustoses croquetes de pernil ibèric i unes ostres Amélie especial nº 3. A continuació un carpaccio d’albergínia amb formatge de cabra, mel de canya i pinyons; després, un mar i muntanya, pèsols del Maresme amb “espardenyes” i seguidament un plat estrella de la casa, el cranc reial amb alvocat i tomàquet, una delícia; continua el rap a la brasa i finalment el filet de filet de vedella amb foie poêlé i espàrrecs de marge, un altre exquisidesa. De postres, el souflé de xocolata. Tot plegat regat amb un albariño Mas de Frares.

 

Dr. Flemming, 12-14. (08017) Barcelona. Tel.: 900 10 68 22. No tanca. Horari restaurant: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 12,30 hores. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat 250 comensals. Aparcacotxes. Aparcament públic molt proper. Preu mitjà 55,00 euros.info@nubabcn.com http://www.nubabcn.com/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s