SOPAR MARIDATGE DE LA TÒFONA, EL SAFRÀ I VINS DEL PRIORAT AL QUINOA, DE FALSET

CROQUETES

 

Estem en temps de tòfona i diversos restaurants estan oferint aquestes setmanes diades amb menús protagonitzats per la tòfona.

CEBA BRANDADA

El Priorat està desenvolupant des del 17 de febrer fins el 8 de març les Primeres Jornades Gastronòmiques de la Tòfona i del Safrà de la comarca. 7 restaurants de la zona estan oferint aquest dies plats elaborats amb aquest esmentats productes tan valorats pels gourmands.

MENJADOR

I el punt àlgid de tot plegat tindrà lloc a Falset el proper dissabte 7 de març, que tindrà lloc a les 11 del matí un taller gratuït de sabons de safrà impartit per Montse Mora. A les 17 hores es farà una demostració de gossos tofonaires i una degustació de licor, crema i pastissets de safrà, a càrrec de Safrà Paumerà i tast d’olis trufats de Priordei.

POLLASTRE

Finalment, a les 21 hores el restaurant Quinoa oferirà un sopar maridatge de al tòfona, el safrà i vins de la comarca del Priorat Enoturisme. En aquest sopar unes 60 comensals podran gaudir d’un menú (50 euros) pensat en exclusiva per la tòfona i el safrà, a mans de restaurants de la zona amb plats maridats amb vins de la D.O.Q Priorat i la D.O. Montsant i presentat per l’escriptor Miquel Esteve

CARPACCIO GAMBES

El menú consistirà amb ceba farcida amb brandada de bacallà i crema de tòfona, del restaurant Quinoa maridat amb el vi Mèrit 2016 de Perinet; Pa Bao farcit de cabra salvatge i maionesa de tòfona, de Brichs Restaurant, de Falset, maridat amb Lugiter 2015 de la Conreria d’Scala Dei; arròs fumat amb anguila i all i oli de safrà, també del mateix Brichs, amb Pinyeres Blanc 2018 del Celler de Masroig; canelons de rotit amb beixamel a la tòfona de Cal Joc, de Gratallops, amb Castell de Falset 2013 de la Cooperativa Falset Marça; porc senglar amb crema de tòfona i dauets de patata de El Cairat, de Falset, amb 2 pi r 2018, de Gratavinum; crema de safrà amb textures d’avellana, de Quinoa, maridat amb  Petit Más Sinen 2016 del celler Burgos Porta; i trufes de xocolata amb tòfona, de El Cairat amb Pansal del Calas 1998, del celler de Capçanes i Tast de licor o crema de safrà elaborat per Safrà Paumerà. Els tiquets es troben als restaurants Quinoa, Brichs i online a través de Entradium.

 

Miquel Barceló, 29. (43730) Falset. Tel.: 977 83 04 31. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 21,00 a 23,00. Tanca dimarts (les nits entre setmana millor trucar). American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. 3 menjadors per a 35, 60 i 100 comensals. Correu electrònic: xeff-quinoa@hotmail.es.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s