EL CAPITÁN, CUINA MEDITERRÀNIA DAVANT LA PLATJA DE TORREDEMBARRA  

    taula

 

Sempre és agradable menjar al restaurant El Capitan, situat davant la platja de Torredembarra, amb bones vistes marines des de la seva terrassa, ideal per el bon temps, o des del petit menjador, per a unes 30 persones, molt lluminós i una moderna decoració.

 

arròs

En aquest ambient relaxant el matrimoni Manuel Fernández a la cuina i Mónika Jordi a la sala ofereient productes frescos i selectes, en una línia de cuina mediterrània amb algun toc creatiu.

 

cloïsses

En la nostra darrera visita van assaborir unes cloïsses a la marinera, un pop a la brasa amb parmentier, ou escalfat i allioli de pebre vermell de la Vera i uns calamars a l’andalusa de primers. Com a plats fort, un bon arròs de llamàntol. I de postres, el couland de xocolata amb gelat d’avellanes.

 

rap

A la carta hi trobem també altres apetitosos plats com els canelons casolans gratinats; foie a la sal casolà amb mango i moka; gambes vermelles a la sal; rap a la marinera; rèmol al forn o a la brasa; entremesos de peix i marisc; xai de llet rostit a baixa temperatura; milfulles d’escuma catalana; i pastís de formatge amb fruits vermells; entre d’altres. Els Caps de setmana té un menú per 26,00 euros i a les nits el Menú Roca Foradada, de 5 tapes i postres, 23,00.

 

turbot

El nombre de referències de la seva carta de vins és d’uns 50 i el vi de la cas és el Ipsis, de la DO Tarragona, 10,00. Participa en les Jornades Gastronòmiques que s’organitzen en el municipi i és recomanable demanar el menú corresponent quan es fan.

 

 

Passeig Rafael de Campalans, 11. (43830) Torredembarra. Tel.: 977 64 49 83. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca les nits de diumenge a dimecres. Vacances: la primera setmana de febrer. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: elcapitantorredembarra@gmail.com Web: www. restaurantelcapitan.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s