GORRÍA, LA MILLOR CUINA BASC NAVARRERSA TRADICIONAL A BARCELONA

angulas

Certament un dinar memorable d’exquisida cuina basc navarresa al restaurant Gorría, de Barcelona. Com a aperitiu, xistorra i botifarra de Burgos. Segueix pernil ibèric de Jabugo amb pa de vidre amb tomàquet, oli i sal. Arriben unes excelses angules d’Aguinaga. Després unes saboroses mongetes de Sangüesa, plat emblemàtic de la casa. Continuem amb múrgules amb salsa de foie. De peix el llobarro i de carn el xai de Roncal a el forn de llenya. I en el moment dolç, canonets de pasta de full.

Tot això regat de vi negre Castell de Sajazarra reserva (DO Rioja) i acompanyat de tres varietats de pa elaborats al forn de llenya de restaurant.

múrgulas

Una inoblidable experiència gastronòmica super recomanable per als amants de la bona cuina tradicional de país, feta amb molta cura i uns impecables productes de la màxima qualitat.

Ambient molt agradable i servei molt amable i diligent, en un restaurant familiar, que va iniciar la seva brillant singladura el 1977 i que disposa d’aparcament, una confortable sala d’espera, cuina a la vista i expositors molt temptadors de la seva oferta culinària.

 

Diputació, 421. (08013) Barcelona. Tels.: 93 245 11 64 i 93 232 78 57. Horari de 13,00 a 15,30 i de 21,00 a 23,30. Tanca diumenge, festius nit i agost. American Express, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcacotxes. Capacitat per a 80 comensals més un menjador privat per fins a 12 comensals. info@restaurantegorria.com Web: http://www.restaurantegorria.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s