ELS RESTAURANTES DE LES COMARQUES TARRAGONINES TORNEN A LA VIDA

SEASONS FAÇANA copia

 

Després de mesos tancats, afortunadament en aquesta marxa a la tornada a la normalitat, els restaurants de les comarques de Tarragona tornen a tenir vida, encenent fogons i brases, obrint terrasses i elaborant menjars per emportar o prendre-hi.

La restauració tarragonina de mica en mica es posa en marxa i a peu de l’canó anuncia en la majoria dels casos les seves ofertes en les xarxes socials, especialment Facebook, perquè els seus comensals facin les pertinents reserves o encàrrecs.

Fent una ullada trobem, entre altres aquestes interessants propostes per a sol·licitar l’entrada domiciliada, passar a recollir al restaurant o degustar a la terrassa, d’acord amb la normativa de seguretat establerta.

SEASONS

A Tarragona, Xavi Fernández en el seu establiment Seasons a dues passes de la catedral ofereix canelons de llamàntol amb vinagreta de ceps, carpaccio de gamba vermella, patates farcides de carn, arròs a la marinera, fideuà d’escamarlans, pastís de formatge o de xocolata …

JERONI CASTELL

A Ulldecona, Jeroni Castell a Les Moles té suggeriments com el tàrtar de tonyina vermella Balfegó, pop a l’allipebre, costella de porc, fideuà amb allioli, garrofes mimètiques de xocolata i plàtan …ELS TALLERS

En Siurana, Els Tallers presenta rosbif de cérvol amb toffee de foie, piquillo farcit de brandada de bacallà i pastís de cranc amb olives negres, entre altres plats.

IMG-8305 copia

A la capital de Priorat, Falset, Matias enel restaurant Quinoa ofereix una rica cuina de brasa elaborada en Josper, que dóna molt de joc i postres casolanes; més endavant faran una venda on line a través del web que estan preparant.

CASA MACARRILLA

A Cambrils, Casa Macarrilla també ofereix exquisideses marineres per emportar.

LA GOLETA EQUIP copia 2

I a Salou, aviat se sumarà a la llista La Goleta amb la seva excel·lent cuina mediterrània.

JOANA copia

En l’Ametlla de Mar, El Molí dels Avis presenta una carta amb foie micuit, cues de llagostins arrebossats amb salsa Tereyaki, bunyols de bacallà artesanals, calamars a la romana, paelles, arrossos, suquet de llenguado, etc.

Això si, no oblideu trucar per l’encàrrec o la reserva. Al web http://www.guiagourmand, cat trobaran tots els telèfons, adreces i àmplia informació de cada restaurant recomanat per la citada guia que porta 28 anys en el mercat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s