TEJADA MAR, UNA NOVA PROPOSTA DE ROMAIN FORNELL I OSCAR MANRESA

TEJADA MAR TERRAZA

Tejada Mar és una nova proposta gastronòmica dels xefs Romain Fornell i Oscar Manresa. Tejada Mar és la «versió platja non-stop» del seu restaurant Casa Tejada -situat per sobre de la Diagonal, a uns metres de l’Turó Park-.

TEJADA MAR ENSALADILLA CRANC

La seva situació és esplèndida davant mateix de la platja de Barcelona, sota l’impressionant edifici de l’hotel W, entre palmeres i amb unes vistes del mar molt agradables, des de l’amplia Terrassa, en un ambient tropical i mariner.

TEJADA MAR GAMBAS AL AJILLO

La carta de Tejada Mar es basa en les tapes ( patates braves, anxoves del Cantàbric, gambes a l’allet, croquetes de pernil ibèric, etc;  el marisc i les ostres en format per compartir. Les ostres spéciale 3 al natural se serveixen fredes, 3,30. El llamàntol i el king crab s’ofereix en diferents versions. Recomano el llamàntol a l’allet 14,00 els 100 grams i l’ensaladilla de cranc reial d’Alaska, 17,90.  També el llobarro obert a l’allet, 27,00 i daurada fregida amb salsa tàrtara, 16,00 són altres dels plats a degustar. Sense oblidar les paelles, 14,00/19,00.

TEJADA MAR BARRA

La carn cobra, també, protagonisme a través de propostes com ara entrecôte a el tall japonès, 27,00 i el steak tartar de bou al moment, 17,00. S’ha cuidat especialment la part dolça que és casolana i està elaborada per l’equip de pastisseria, destacant el lemon pie crazy, la mousse de xocolata i cruixent o la crêpe suzette al grand Marnier, entre d’altes..

TEJADA MAR LLAMÀNTOL

El celler té unes 40 referències i la capacitat del restaurant, entre l’interior i la terrassa és de 70 persones. L’oferta de Tejada Mar es complementa amb una extensa carta de còctels i de vins.

Tejada Mar forma part del grup de restaurants Goût Rouge, de Barcelona, del prestigiós xef Romain Fornell. Un restaurant ideal per el amants del marisc de qualitat, ben elaborat, amb tocs ben singulars, en un marc relaxant, estiuenc i desenfadat, amb bones vistes.

Passeig del Mare Noatrum, 19 (28039) Barcelona. Tel 933 123 631. Horari interrumput. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s