EL FAR HOTEL RESTAURANT, UN ANTIC HOSTAL DEL SEGLE XVIII AMB VISTES EXCEPCIONALS I BONA CUINA

 

 

Inaugurat el 1999, està situat en un cim de 175 metres sobre el nivell de la mar, sobre la platja de Llafranc, a la banda de l’hotel de el mateix nom, és el seu restaurant, amb unes vistes esplèndides. Ofereix una cuina de temporada que, combinant els productes de mercat, peixos, carns, arrossos, verdures o fruites, segueix fidelment la tradició culinària popular empordanesa, que elabora amb encert el xef Quim Puigpinós. L’ambient i la decoració és marinera i dirigeix ​​la sala Xavier Clotet. El celler té unes 50 varietats. Disposen d’una carta de tapes, menús temàtics tots els dies amb un producte diferent cada mes.

 

Entre les seves especialitats podem destacar la terrina de foie amb compota de poma i torrades de brioix, 18,00; pop a la gallega, 15,75; arròs mariner a la cassola amb escamarlans, 19,50; torrat d’arròs amb turbot i gambeta de Palamós, 23,50; peixos de les nostres llotges a la planxa, a l’forn, a l’all cremat, a la catalana o en suquet, 29,50; espatlla de xai sense feina a la catalana, 18,75 i com a postres, tatin de poma amb gelat de vainilla, 7,50. També ofereix un menú temàtic, 36,00 euros.

 

El vi de la casa és el Castell de Perelada Cigonyes DO Empordà-Costa Brava, 17,50.

Com hotel, disposa de 8 habitacions i 1 suite, amb aire condicionat, caixa forta, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. La família Figueras el va inaugurar el 1999 en un punt estratègicament situat en un lloc únic i privilegiat, sobre la Mediterrània, coronant un monticle de 175 metres, al costat de l’antic far de Sant Sebastià i unes ruïnes ibèriques, ben conservades.

 

Ocupa un antic hostal de segle XVIII, rehabilitat amb molt de gust com un petit hotel amb encant, i gaudeix d’unes vistes certament excepcionals i de totes les comoditats de la seva categoria, a més d’una gran tranquil·litat. Les habitacions han estat renovades el 2020. El dirigeix ​​Sara Domínguez. Té aparcament, saló de convencions i el restaurant El Far.

 Muntanya de Sant Sebastià, s / n. Llafranc. (17200) Palafrugell. Tel.: 972 30 16 39. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00-22,30. Tanca: de 2 de gener a 3 de febrer. American Express, Mastercard i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 3 menjadors privats per fins a 200 comensals. Correu electrònic: hotel@elfar.net. Web: http://www.elfar.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s