A PROPÓSITO DE NADA, MEMORIAS DE WOODY ALLEN

IMG-5409

Woody Allen, escriptor, director i actor ha treballat com a humorista de monòlegs i és autor de diversos llibres. Durant les sis dècades que s’ha dedicat a fer cine, ha escrit i ha dirigit 50 pel·lícules, en moltes de les quals ha estat el protagonista. Ha rebut nombrosos guardons nacionals i internacionals. En aquest llibre, les seves memòries, publicat per Alianza Editorial, ens relata els seus primers matrimonis, en un text hilarant, fent gala d’una franquesa sense límits, ple de creatives instuïcions i de força perplexitat, una icona americana explica la seva historia, encara que ningú no li ho hagi demanat.

I cal apuntar també que “A propósito de nada”, les memòries de Woody Allen convertides en el fenomen editorial, amb cinc edicions en un mes i l’edició en català acaba de sortir a mercat, podran ser també escoltades. La narració de l’audiollibre, que es posa a la venda aquests dies, va a càrrec de Joan Pera, veterà actor de doblatge i reconeixible veu de Woody Allen per les pantalles des que el 1989 comencessin la seva col·laboració en la pel·lícula Històries de Nova York. Disponible a través de la plataforma Kobo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s