FILLABOA, EL VI ‘FIRST CLASS’ D’UNITED AIRLINES ALS VOLS AMB DESTINACIÓ A EUROPA I SUD-AMÈRICA

FOTO BOTELLA FILLABOA

 

Fillaboa, el celler acollida a la DO Rias Baixas de Cellers Masaveu, se situa entre els vins blancs més ben valorats per les aerolínies i els seus passatgers.

La seva excel·lent qualitat ha permès que una important aerolínia com United Airlines ha decidit acordar un contracte amb el celler gallega que permetrà incorporar Fillaboa 2018 com a vi oficial a la classe business Polaris, en els vols internacionals de llarga distància amb destinació a Europa i Sud-amèrica. United Polaris business class es L’aposta de l’aerolínia Nord-americana per l’exclusivitat i l’excel·lència, amb un servei que presta a tota la flota de vols internacionals de llarga distància.

Aquest acord es tradueix en la comercialització de 30.000 ampolles que acompanya els menús gourmet de la classe business Elaborats pels xefs Executius de la companyia aèria i xefs de el Projecte Trotter, una organització sense ànim de lucre dedicada a guiar i inspirar a una nova generació de mentes culinàries.

El projecte Trotter va sorgir després de la mort de l’xef Nord-americana Charlie Trotter, pioner de l’avantguarda culinària als Estats Units que va introduir una nova forma de restauració al país. La seva aportació a la cuina americana i mundial va ser reconeguda per la iniciativa que porta el seu nom, que col·labora amb la companyia aèria que ha triat Fillaboa per casar els menús de la classe business.

D’aquesta manera, els clients de l’aerolínia gaudiran d’una experiència culinària de ‘alta volada’ amb plats elaborats amb productes frescos i sabors de tot el món, que varia cada mes, acompanyats d’un dels albariños de Cellers Fillaboa.

Això consagra el prestigi d’aquest vi com un vi d’alçada ‘, que compleix els alts estàndards de qualitat que exigeix ​​la companyia aèria Nord-americana. Aquest celler compta amb una producció limitada anual de 200.000 ampolles amb l’única finalitat de controlar el procés, es dir, la qualitat de el vi. Actualment es distribueix fonamentalment al canal d’hostaleria i restauració, i exporta al voltant de l’40% de super producció principalment en Països com Suïssa, Xina, Dinamarca, Estats Units i Alemanya.

Fillaboa 2018 és un vi blanc 100% albariño fresc, elegant i afruitat, la fermentació es realitza en dipòsits d’acer inoxidable a baixa temperatura, conservanda posteriorment el vi sobre les mares fines durante sis mesos.

Aquest albariño és una de les tres referències del celler gallec, amb un altre albariños de gran prestigi reconeguts amb premis internacionals de gran envergadura com, en el cas de La Fillaboa 1898, Best in Show en els Decanter World Wine Awards 2019 (DWWA), la màximes distincions de el concurs de vins més influents del món.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s