HOTEL MONUMENT MAS PASSAMANER AMB EL SEU RESTAURANT LA GIGANTEA

IMG-5171

Inaugurat l’any 2003, ha recuperat un preciós edifici modernista, construït el 1922 i rehabilitat per l’arquitecte Ángel García Puertas, que l’ha convertit en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

IMG-5195

Cada habitació està dedicada a un arquitecte d’aquest estil arquitectònic. Molt tranquil i relaxant, ideal per descansar en un marc de qualitat, confort, cuina i personalitat. L’any 2017 es va renovar i millorar la sala d’esdeveniment i conferències. El dirigeix Dolors Carnicer amb el suport de Salvador Gras.

IMG-5198

Compte amb 24 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús i assecador de cabell. El preu habitació doble és de 105/145 euros/dia. Disposa d’habitacions per a discapacitats.

IMG-5196

Amb el Covid-19 aquest any 2020 es porta a terme una fase de rehabilitació de l’hotel, ampliant 7 de les habitacions dobles que passen a ser suites apostant per a un millor confort dels hostes; la resta d’habitacions es renoven també, s’amplien les terrasses de restaurant i la piscina, s’instal·len dues escultures i es recuperen els finestrals originals de l’hotel restaurant-i i instal·lar-los de forma decorativa a la pèrgola de la piscina. A les viles suite reals també s’han ampliat els jardins i instal·lat nova terrassa. Igualment s’ha renovat el mobiliari en moltes estances i habitacions. Finalment s’han adaptat diferents sales per fer menjars privades o convencions d’empresa

IMG-5169

Disposa d’aparcament jardí, piscina exterior i piscina climatitzada coberta, gimnàs, pistes de paddle, sauna, jacuzzi, spa, salons de convencions i el restaurant La Gigantea.

IMG-5177

La Gigantea és el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner. En aquest marc excepcional el xef Victor Fontelles ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada i de producte, ben elaborada i amb tocs personals. El menjador, que és molt agradable, lluminós i amb una decoració moderna i actual, el dirigeix Gedion Debere, que supervisa també el celler que guarda més de 200 referències de vins, caves i ”champagnes”. El Vi de la casa és el Nona (DO Priorat), 22,00. Incorpora una terrassa chill-out per a l’estiu i diferents reservats per a poder gaudir de menjars de treball o reunions en un entorn tranquil i discret. Entre les especialitats podem destacar: El nostre clàssic tàrtar de salmó marinat amb teriyaki i llima, servit amb blinis i maionesa d’anet fresc, 19,00. Guisat de mongeta pinta de Lleó amb guatlla escabetxada i bunyols de “migas” de pastor, 12,00. Carxofes fregides i fumades amb rovell d’ou trufat, llagostins a l’allet i vel de cansalada ibèrica, 15,00.

IMG-5189

Dau de bacallà amb tomàquet, cuinat poc a poc, amb la seva escorça i escuma d’allioli de poma, 18,00. Arròs sec de magret d’ànec amb aire manxec i compota de poma&vainilla, 18,00; entrecot de Black Angus tall “Cube Roll”, 26,00. “Torrija” tèbia en pa de brioix amb vainilla en textures, 7,00. També ofereix un Menú de migdia (de dilluns a divendres, no festius), a partir de 25,00.  Un Menú de temporada, 45,00. Y el Menú degustació Gigantea, 65,00 (per encàrrec).

Camí de la Serra, 52 (43470) La Selva del Camp. Tel.: 977 76 63 33. No Tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: Email: hotel@maspassamaner.com  Web. www.maspassamaner.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s