GRAN PALAS, UN HOTEL +++++ A LA COSTA DAURADA PER GAUDIR DEL PLAER, EL RELAX I LA SALUT   

02_HotelGranPalasHQ

Un hotel a  la Costa Daurada a on gaudir del plaer, el relax i la salut: aquest és el Gran Palas 5 Experience. un singular resort de 5 estrelles a la Pineda, de Vila-seca, amb vista directa a la platja del Racó.

05_HotelGranPalasHQ

El establiment és perfecte per a totes les escapades i vacances. A destacar el SPALAS, el major spa de la Costa Daurada, suites espaioses, centre de convencions per a 1.000 persones, internet wifi gratis, piscines exteriors per a nens i adults, jardins, parc infantil, gimnàs amb entrenador personal, pàrquing… així com una completa oferta gastronòmica.

Les 143 habitacions i suites compten amb espais versàtils per a gaudir de vacances en parella, en família, escapades d’oci o negoci, per a carregar d’energia o simplement desconnectar. Amb o sense balcó, o amb àmplia terrassa privada, moltes amb vista a la mar, o a les palmeres, totes ofereixen Wifi gratuït, llits dobles o individuals per a garantir el descans perfecte, dutxes de pluja per a un despertar estimulant, i tots els serveis d’un gran hotel 5*.

Carrer de la Sèquia Major, 5. 43480 La Pineda, Vila-Seca. Tel. 977 37 42 48. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Preu de la habitació doble: 115/320 euros/dia. Reobert: Juliol 2020 Email: reservas@granpalashotel.comWeb: www.granpalashotel.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s