LA CUINA MEDITERRÀNIA D’EN RICARD CAMARENA AL RESTAURANT HABITUAL DE VALÈNCIA

Cuina mediterrània en aquest restaurant del Grup de Ricard Camarena, que va obrir el 2015 i que se situa en el centre de la capital, concretament als baixos del singular i bell espai gastronòmic del Mercat de Colón. L’any 2019 va tancar durant uns mesos per una important reforma, que amplia i deix a la vista la cuina i que gaudeix d’una decoració minimalista i una capacitat per a un centenar de comensals. La gran majoria dels productes que es cuinen procedeixen dels voltants

El restaurant apel·la a la memòria i es basa en receptes tradicionals per recuperar sabors que s’han revisat i actualitzat per l’equip de Ricard Camarena. Una cuina confortable en què les verdures i hortalisses tenen un gran protagonisme. Una cuina que ve marcada pels productes de proximitat que li ofereixen el seu rebost: el mar i l’horta. Habitual és una visió de la Mediterrània vista per Camarena. La carta proposa uns entrants per compartir i un segon plat més contundent, acabant amb la part més dolça. La seva proposta gastronòmica es caracteritza pel sabor i per la temporalitat del producte. La sala la dirigeix Imad, sota la coordinació de Juanma Llorens. El celler té unes 40 referències.

Entre les especialitats que podem destacar: Amanida russa «Ricard Camarena» amb escuma d’olives farcides, 10,80; tàrtar de tonyina amb fesol “boby” d’Alginet i vinagreta de llentia «caviar», 20,50; carxofa confitada i glacejada amb cansalada, 16,50; llom de bacallà amb guisat de pebrots, llimona i pinyons, 21,00; filet a la brasa amb pastanagues estofades, 25,00; pastís cremosa de formatge amb nabius, 8,50. També ofereix un Menú migdia: 20,50. El Preu mitjà d’un àpat està sobre els  35,00€.

C / Jorge Juan, 19 (Mercat de Colón – Planta Inferior) 46004 València. Tel.: 96 3445631. Horari: De 13.30 a 15.30 i de 20.30 a 23.00 hores. Tanca els diumenges, el dia de Nadal i dia d’any nou. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament Terrassa. Correu electrònic: reservas@habitual.es Web: www.habitual.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s