VERMOUTH YZAGUIRRE COMMEMORA LES FESTES DE SANTA TECLA 2020 AMB UNA AMPOLLA EXCLUSIVA

Vermouth Yzaguirre  ha dissenyat un any més una ampolla d’edició limitada per commemorar la festa major de Tarragona, que se celebra del 15 al 24 de setembre. El celler ha produït una edició especial de 2.500 unitats de la varietat Vermouth Yzaguirre Clàssic Vermell amb el disseny exclusiu de les festes de Santa Tecla 2020. L’ampolla de Santa Tecla ja s’ha convertit en una tradició per al celler, que és el sisè any que té aquesta iniciativa.

La imatge gràfica d’aquesta edició segueix l’estètica del cartell de les festes dissenyat per Octavi Torné. Aquest és un homenatge a les matinades, la música de la festa. El cartell evoca els sons que omplen els carrers de Tarragona, així com els sons dels timbalers i grallers.

L’ampolla ja es troba des del passat 7 de setembre als establiments de la ciutat perquè els tarragonins i visitants puguin gaudir de la beguda exclusiva.

La marca recomana servir el Vermouth Yzaguirre edició Santa Tecla 2020 ben fred acompanyat de dues olives farcides d’anxova, 2 o 3 glaçons i una rodanxa de taronja. Per maridar la beguda, Vermouth Yzaguirre proposa un plat típic com és l’espineta amb caragolins, imprescindible en els esmorzars i dinars de la Festa Major de Santa Tecla.

Des de la seva fundació, el 1884, Yzaguirre Vermouth ha elaborat els seus productes seguint els mètodes tradicionals i les fórmules exclusives, que són el secret de la seva aroma i sabor. Al mateix temps, també ha innovat i actualitzat aquells processos que ens parlen de l’alta qualitat dels seus productes. Aquesta aposta per la qualitat li ha permès la actual expansió comercial al mercat espanyol i en altres 35 països d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s