CUINA DE PROXIMITAT, KM. 0 EN UN AMBIENT DE BISTROT AL LOLA BISTRO ALTAFULLA

El David Amorós i Ivone Romera, matrimoni propietari del Lola Tapas de la Plaça de la Font, de Tarragona, a la tardor del 2016 van traslladat l’establiment que tenien a la Plaça de la Font, de Tarragona, al centre d’Altafulla ocupant un petit local amb el nom de Lola Bistro.

Inicialment només tenia 8 taules per a unes 24 comensals, però últimament s’ha ampliat el menjador per fins a 35 comensals, situant la cuina al fons i mantenint la decoració “vintage”, informal (sifons, caixes velles…), amb tocs de bistrot francès. Com sempre, ell és el xef i ella dirigeix la sala.

La carta  defineix la oferta culinària com de “Cuina Pim Pam” amb peix i marisc de les llotges de la província i verdures de proximitat, ecològiques i de temporada. És un bon lloc de tapes en el que l’oferta és de qualitat i les elaboracions utilitzen productes de km. 0 seleccionats entre els millors del mercat. Forma part del Slow food.

El celler és molt ampli, amb unes 200 referències, principalment de vins de la terra, sense oblidar els italians, francesos, portuguesos, etc. A la carta només hi figuren uns 25 però cal consultar a David per conèixer tota l’oferta vinícola. També disposa d’una cervesa d’elaboració pròpia amb el nom de Lola Beer, servida en copa Riedel.

L’àpat comença amb el pa amb tomàquet del forn de Nulles, per acompanyar la “stracciatella” de burata amb anxoves, tomàquets confitats, menta, alfàbrega i escata. Pot continuar amb la “russa” de la Lola amb un toc fumat o el pop de roca a la brasa amb “parmentier” de patata i romesco. Desprès l’anguila fumada a la brasa amb làmina de cansalada ibèrica de Joselito. Acabant amb el caneló XL de botifarra de perol i rossinyols. De postres, un pastís casolà, com tota la rebosteria, de formatge.

Altres opcions poden ser les navalles del amb cansalada ibèrica,  ortigues del Delta de l’Ebre amb polsim de llima; carpaccio de gamba vermella de Tarragona; escopinyes a la brasa XL; musclos del Delta al vapor amb un toc d’herbes; mandonguilles amb sípia, tataki de vedella bruna; etc. El preu mitjà es situa en els 35 €.

 

Martí d’Ardenya, 25 (43893). Tel:. 977 650 804. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimecres. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Cuina: De proximitat. Correu electrònic: info@lolabistro.restaurant Web: www.lolabistro.restaurant

Deja un comentario