EL CONSELL D’EXPERT DE L’AEHT S’AMPLIA AMB ELS NOUS SOLS REPSOL: FERRAN CERRO RESTAURANT I EL CELLER DE L’ARBOCET

Al Jardí de l’Hotel Imperial Tarraco, s’ha celebrat l’acta d’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels dos nous restaurants de la província de Tarragona guardonats amb la distinció Sol Repsol: Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l’Arbocet.

L’acta estat organitat per L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la complicitat de Repsol, amb la presencia de Josep Bertran, responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol i Francesc Pintado, president de l’AEHT que han fet lliurament de la jaqueta de cuina de l’AEHT a Ferran Cerro i a Montserrat Montalba, com a mostra de benvinguda al Consel.l

Actualment el Consell està format per personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona; concretament per totes les seves Estrelles Michelin i Sols Repsol: Restaurant Miramar, Can Bosch,  Les Moles, Villa Retiro, l’Antic Molí, etc. i també pel director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Francesc Pintado, durant el seu discurs ha expressat que “El nostre Consell d’experts fa una tasca descomunal promocionant el nostre destí en promocions, presentacions, show cookings, tasts, jornades gastronòmiques… Són la imatge i el referent d’un sector que viu moments duríssims i que més que mai aposta per la qualitat amb sacrifici i amor a l’ofici”

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 670 socis que en formen part.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s