ELS MILLORS VINS DEL MÓN: 162 D’ESCOLLITS I 15 D’EXCEL·LENTS

Si algú té interès o curiositat en fer un cop d’ull als vins que s’elaboren arreu del món i vol tenir unes petites nocions sobre les zones vinícoles mundials, ha triat el llibre adequat. Escrit per Àngel García Petit i publicat per Cossetània, està pensat per a les persones que, essent-ne consumidores, volen anar una mica més enllà dels vins a què ja estan habituats i volen descobrir alguna pinzellada de l’enologia que es fa a altres contrades més llunyanes o menys conegudes. És, doncs, un llibre destinat especialment al consumidor motivat, no al professional.

Àngel García Petit (Barcelona, 1954 – Sabadell, 2019). Es va llicenciar en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i en Enologia per la URV de Tarragona.Va treballar en activitats relacionades amb la sanitat, la docència i l’enologia. Va ser professor de Viticultura i Enologia al Curs d’Especialització de Sommeliers de l’ESHIT Sant Ignasi de Barcelona, comentarista enològic de la revista Cuina durant els darrers 15 anys, responsable enològic de l’empresa d’enoturisme Viemocions, de la qual també en va ser cofundador, i assessor d’un celler del Baix Empordà. Així mateix, va ser divulgador i escriptor habitual d’articles en diversos mitjans de comunicació, com les revistes digitals Vadevi o Cupatges.

Participava com a jurat en diversos concursos del món del vi i la gastronomia, com ara Premis Vinari dels vins i del vermut, Concurs de Ratafia, Concurs de Joves Cuiners i Cambrers, etc. També organitzava i participava en moltes xerrades i cursos de tast. Va publicar dos llibres: 100 coses que cal saber dels vins (Cossetània Edicions, 2014), del qual se n’han fet tres edicions, i La volta a Catalunya en 50 vins (Larousse, 2018).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s