CACHITOS RAMBLA, TAPES TRADICIONALS I PLATS DE MERCAT, AL CENTRE DE BARCELONA

Situat a la Rambla de Catalunya de Barcelona és un primers restaurants del Grup Costa Este. Ocupa un ampli local, a diferents nivells amb singular decoració. El menjador principal, després d’una llarga barra quadrada al centre, acaba amb una terrassa de vidre, al costat d’un jardí verd amb llum natural a través d’una claraboia, que aporta un toc molt ecològic i lluminós al conjunt.

Cachitos Rambla, es defineix com un local de tapes i copes que enamoren i que fa seva la filosofia de Bernard Shaw quan afirma que “no hi ha amor més sincer que l’amor al menjar”.

És un restaurant que recupera els sabors de la cuina de sempre oferint tapes tradicionals a més d’una àmplia varietat de plats de mercat, tot sota la direcció del xef Lluís Rosich. Destaca també la rebosteria i el servei de cocteleria.

Situat en ple centre de l’Eixample, disposa d’una àmplia i confortable terrassa en un dels millors passejos de la ciutat. L’espai, sota la direcció de Nicolas Sergio, combina diversos ambients: terrassa, entrada, dues plantes, restaurant i club.

La carta inclou els apartats de tapas, una gran selecció; “montaditos con pan de cristal”; plats de temporada; entrants; arrossos; de la mar; i carns; a més de les postres, d’elaboració casolana.

De les especialitats de la casa podem destacar el  pernil de glà DO Extremadura amb pa de vidre amb tomàquet, 21,00 €; la bomba de la Barceloneta (ud), 3,40 €; el tartar de salmó, 18,00 €; el risotto de ceps i parmesà, 19,00 €; la paella de marisc pelat, 19,50 €; el steak tartar de filet amb patates palla, 25,00 € i, a l’hora de les postres, el pastís de formatge fresc amb coulis de gerd, 6,00 €.

Rambla Catalunya, 33. (08007) Barcelona. Tel.: 93 215 27 18.  No tanca. Horari: 9,00 a 02,00, divendres i dissabte fins a les 00,30 (cuina de 09,00 a 00,00, divendres i dissabte fins a les 00,30). Targetes de crèdit: American Express, Visa. info@cachitosrambla.com  http://www.cachitosrambla.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s