PRODUCTES DE MERCAT: EL PORRO, LES GAMBES, LES NOUS, LA CAMAMILLA I LES FAVES

 

Sd edicions, en apartat de Cuina ha publicat darrerament 5 novetats de la seva col·lecció de Productes de Mercat, que se sumen a les 66 anteriors. Amb el número 67, El Porro, de Fina Comas; el amb el 68, Les Nous, de Glória Baliu; amb el 69, Les Gambes, de Margarita Torrent;  amb el 70, Les Faves, de Jordi Cervera; i amb el 71, La Camamilla, de Glória Coll, Eva Macià i Susanna Mases.

 

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals, com Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig i d’altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s