LA BOSCANA EL 5È MILLOR RESTAURANT D’ESPANYA I LES MOLES I QUATRE MOLINS ENTRE ELS 100 PRIMERS

 

El restaurant La Boscana, de Bellvís, que regenta el xef Joel Castanyé, consta per 3r any consecutiu en el rànquing del Top 100 restaurants d’Espanya que cada any elabora la plataforma de reserves El Tenedor i aquest 2020 a la 5a posició. Enguany ha estat La Boscana el que ha encapçalat el llistat del TOP100 a Catalunya. El rànquing s’estableix a partir de les notes obtingudes durant aquest any, les opinions dels clients, visites al restaurant i les reserves generades.

“Intentem oferir una cuina genuïna, amb el valor afegit de l’esforç i l’honestedat, i això sense oblidar les nostres arrels. Aquesta passió per la feina ben feta també s’impregna en el servei, que presta tota l’atenció als comensals. Tenim un equip humà extraordinari i a ells dediquem aquest reconeixement tan important, que ens esperona per continuar en aquesta línia de professionalitat màxima”, assenyala Joel Castanyé, xef i propietari de La Boscana.

De les comarques tarragonines només hi figuren dos restaurants, en el lloc 42 Les Moles, de Jeroni Castell, d’Ulldecona i en el lloc 52 Quatre Molins, de Rafel Muria, de Cornudella de Montsant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s