UN ENLLAÇ PER TROBAR ELS MILLORS RESTAURANTS I HOTELS: www.guiagourmand.com

La “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, s’ha editat en format de llibre fins al 2020 i en els darrers anys també en versió digital www.guiagourmand.com. A partir de començaments d’aquest any s’ha remodelat per oferir una informació i unes eines tan útils com la geo-localització de l’usuari o el filtratge dels diferents establiments, restaurants i hotels, a fi d’accedir amb més precisió i velocitat a les recerques desitjades.

La nova http://www.guiagourmand.com aporta una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments. Incorpora els millors restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i d’altres llocs d’interès gastronòmic, on s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, París, i Selva Negra. En total, informació d’uns 500 establiments que interessen al “Gourmand”.

Si cerqueu un bon hotel o restaurant consulteu amb el mòbil, tablet o ordinador: guiagourmand.com.

Durant l’any 2020 va tenir la seva pàgina web 14.000 visites.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s