DEJUNI INTERMITENT SALUDABLE, DE CARLA ZAPLANA

Carla Zaplana, experta nutricionista i dietista, ens ofereix en aquesta guia publicada per Cossetània, les respostes que ens ajudaran a sortir de dubtes sobre el dejuni intermitent, revelant quin tipus de dejuni ens convé segons el nostre estil de vida i ens ensenya com iniciar-nos en aquesta pràctica de manera saludable, per a així maximitzar els seus avantatges. El primer pas és aprendre a escoltar-nos i entendre què ens demana el cos. Per això l’autora ens aconsella com integrar el dejuni en la nostra rutina amb seguretat i també ens ofereix estratègies per analitzar i comprendre les reaccions del nostre organisme, especialment en els primers dies. També ens proporciona les Claus per distingir la fam real de l’emocional, idees d’exercicis per fer en dejú i més de 25 receptes senzilles per aprendre a trencar el dejuni i sentir-nos bé.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s