Pastisseria tradicional per fer a casa

Victòria Gudiol, pastissera i il·lustradora, ha aplegat en aquest llibre algunes de les millors elaboracions de la pastisseria catalana, tant dolces com salades, per preparar-les fàcilment a casa. Hi trobareu pastissos de xocolata, de fruita i de formatge, pans de pessic, magdalenes, ametllats, carquinyolis, coques salades… Descobriu el plaer de preparar els vostres propis dolços amb ingredients saludables i de temporada.

L’autora va estudiar a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i ha treballat en diferents pastisseries i forns de Catalunya, recopilant receptes de la pastisseria tradicional catalana, que inclou als seu llibre, il·lustrat en els seus dibuixos, aquarel·les i fotografies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s