MELETA DE ROMER, LES POSTRES DE LA GESSA

Gessamí Caramés, nascuda a l’Ametlla de Mar l’any 1992, és la pastissera i copresentadora del programa de sobretaula Cuines de TV3. Ha treballat amb Michel Guérard, Martín Berasategui i altres grans xefs. Ara publica a Cossetània el manual Meleta de romer en el que presenta tota mena de receptes fàcils, complexes, nacionals i internacionals. El lector pot tenir en aquest llibre un procés d’aprenentatge escalonat, començant per les receptes més fàcils fins a les més complexes i sofisticades. També ensenya postres tradicionals, pans, brioixos, pastisseria americana i begudes, sense oblidar opcions sense gluten, lactosa i de baixes en calories.

Actualment la Gessa està participant e diversos projectes gastronòmics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s