CUINA VEGANA PER A OCASIONS ESPECIALS

Vegans són aquelles persones que no mengen res d’origen animal. Cossetània ha publicat el segon llibre de Zaraida Fernández que aporta més de 90 receptes per a fer àpats vegans, com experiència exquisida, diferent i divertida. Receptes elaborades amb ingredients fàcils de trobar o reemplaçar, sense soja i, moltes vegades, sense gluten. Amb elles, un pícnic, una festa infantil, un àpat de Nadal, un sopar romàntic o un aniversari podran resoldre en aquestes receptes per a vegans. Les fotografies són d’Ana Luz Sanz.

L’autora va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona per ser cuinera professional. Va treballar a restaurants, bars, cuines de col·lectivitats i pastisseries. És va fer vegana i va creà Vegetart Cuina Vegana, la primera botiga de plats elaborats sense ingredients d’origen animal que, durant vuit anys, va estar al cor del barri de Gràcia de Barcelona. El 2017 va publicar el seu primer llibre titulat Cuina casolana vegana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s