COMPARTIR, DE CADAQUÉS, JA ESTÁ DE NOU OBERT AMB BONES NOVETATS

El passat divendres 19 de març, Compartir Cadaqués va obrir de nou les seves portes, amb l’equip carregat d’energia, amb novetats a cuina, algunes reformes al restaurant i amb moltes ganes de tornar a la «normalitat», això sí, tenint sempre present totes les mesures necessàries per a què tant els clients com els treballadors estiguin en les millors condicions possibles.

A nivell de reformes o millores, que evidentment, apliquem totes les mesures de seguretat possibles com el hidroalcohòlic a les taules, mascaretes, control de temperatura del personal, neteja constant, etc…

A més, ha ampliat l’espai entre taules, i també ha canviat els tovallons de paper per tovallons de roba i ara les «estovalles» són individuals.

En relació a novetats a cuina, tot i que Compartir manté l’essència que el caracteritza de treballar amb producte fresc, i de proximitat, ha incorporat plats tant interessants i deliciosos com l’amanida de tomàquet i mango amb la seva vinagreta, el pop agredolç amb albergínia, el magret d’ànec amb poma al vi, entre d’altres. Una visita obligada pels amants de la bona cuina al Cap de Creus, concretament a Cadaqués. Fotos: Francesc Guillmet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s