ARRÒS & BRASES  (Els Jardins del Tancat), NOU DESTACAT RESTAURANT AL BAIX EBRE

Inaugurt el 18 de març de 2021, és el segon restaurant de l’hotel Tancat de Codorniu, propietat d’Ángel Llasera, situat a l’entrada de la finca, fora del recinte tancat. Un edifici nou, ampli, lluminós i envoltat d’un jardí tropical, amb terrassa i piscina allargada a la banda de la nova construcció. Modelable, el restaurant està destinat també als esdeveniments, convencions, bodes i tot tipus de banquets.

El xef, Ferran Segarra ofereix cuina tradicional de mercat (temporada) mediterrània, amb bàsicament peix i marisc de Delta que es exponent en una vitrina a l’entrada de l’establiment. El propietari,

Àngel Llasera Ramos dirigeix ​​la sala i té cura de la cellers que té unes 50 referències de vins i 8 varietats de caves. El preu mitjà d’un àpat és d’uns 40,00 €.

Tota una referència al Baix Ebre per degustar, com el seu nom indica, arrossos (5 varietats) i productes de la mar i de la terra, destacant els peixos de llotja, rèmol, llobarro … i marisc com ostres, cloïsses, navalles, llagostins, etc., els talls de carn, com la costella de vedella o la costella Angus. Igualment incorpora un gest de complicitat a la cuina oriental amb el tataki de tonyina vermella macerat en “mirim”, salsa de soja i amanida de wakame.

Entra d’altres especialitats cal destacar calamar de potera a la planxa i salsa freixura, 12,00 €; terrina de foie i “cecina” de Lleó, 20,00 €; arròs de molls i mussolina de llimona, 15,00 €; orada a la brasa (per compartir), 30,00 €; filet de vaca a la brasa, 23,00 €; maduixots amb gelat de mascarpone i “crumble” de fruits vermells, 6,00 €.

C/ N-340 km 1059 (43530) Alcanar. Tels.: 977 73 71 94   //  685 94 86 18.                   Horario: de 13:00 a 17:00 horas  (no abre por la noche por el Covid). Cierre semanal: lunes y martes. American express,  4B,  Master Card, Visa, Diners. Aire acondicionado. Pàrking. Terraza. Comedores privados para hasta 400 comensales. Accès per discapacitats. Platos vegetarianos, veganos y sin gluten. Correo electrónico:events@tancatdecodorniu.com Web: http://www.tancatdecodorniu.com                  

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s