EL GALEÓN, DE SALOU, UN PAS MÉS MOLT POSITIU EN LA SEVA NOVA TEMPORADA

Excel·lent dinar el degustat recentment a El Galeón, de Salou, amb plats deliciosos com els pebrots de l’piquillo amb peus de porc, bolets i foie; tàrtars de tonyina Balfegó, de dos salmons i d’anguila, amb maionesa japonesa; marisc, llagostins, gambes, petxines variades, navalles i escopinyes a la planxa; caldereta de llamàntol i gambes; raviolis de gambot farcit de ceps i amb salsa Nantua, mitjana de vedella; i altres delícies com les postres, unes llesques amb ou (torrijas).

El local ha estat reformat en els últims mesos amb decoració marinera i amb una molt agradable terrassa a l’aire lliure amb abundant vegetació. Un restaurant que per la seva cuina marinera i de carns, molt bon servei i bonic marc físic mereix la visita i que dóna en aquesta nova etapa un pas més molt positiu.

Inaugurat el març de 2019, el seu propietari i xef, Joaquín Ruiz és un veterà dels fogons que coneix molt a fons la cuina marinera i de carns.

Disposa d’un ampli assortiment de vins al celler amb unes 50 referències. La capacitat total ronda els 70 comensals.

Després d’un tancament temporal per les conseqüències de l’Covit, en aquest mes d’abril ha reobert amb una nova renovació de el local i de la terrassa i una rica oferta gastronòmica de cuina tradicional, d’arrossos, peix, marisc i suculentes carns de vedella, bou i lletons. I pròximament va ha introduir en la carta més plats de toc oriental per oferir també cuina de fusió.

Carrer Valls, 6 Salou. Tel.: 877 006 935. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00-23,30. Tanca dilluns. American Expres, Mastercard, Visa. Aire condicionat. Terrassa. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s