VIA VENETO DE BARCELONA I SADOLL DE TARRAGONA COMPLEIXEN AVUI ANYS

Avui compleix 54 anys un dels millors restaurants de Barcelona: El Via Veneto, de la família Monjo i com el primer dia, segueix estant al servei dels seus clients, entre els quals en el seu dia estava Salvador Dalí. La inauguració de Via Veneto va ser el 1967, el 20 d’abril.

També avui compleix anys, encara que no tants, ja que són 15, el restaurant Sadoll, de Tarragona, al casc antic de la ciutat, del matrimoni Joan Ruiz i Eva Sánchez, i que manté una decoració modernista.

Moltíssimes felicitats a tots dos.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s