SADOLL RESTAURANT, EN EL NUCLI ANTIC DE TARRAGONA I DECORACIÓ MODERNISTA, CUINA MEDITERRÀNIA

L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de la cuina i ella al capdavant de la sala venen desenvolupant en aquest 15 anys una positiva tasca gastronòmica en un marc físic molt singular, d’estil modernista.

En Joan, amb una formació que arranca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i es complementa en diferents restaurants de Barcelona, Cuba i la Costa Daurada i Eva proposen al comensal una línia de cuina mediterrània tradicional sincera i sense artificis, amb pinzellades modernes i utilitzant productes de temporada

Sadoll, que vol dir “quedar satisfet després d’un àpat” és la missió d’aquesta jove parella en el seu local de la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la Catedral. El restaurant disposa de dos menjadors que ens recorden els temps de principis de segle vint, molt agradables, amb quadres de paisatges tarragonins i una capacitat per fins a 40 comensals (en una sala 20 comensals i a l’altre fins a 30, per grups).

A l’oferta culinària s’ha suma al migdia de dimarts a divendres no festius, un menú de 15,00 euros que ofereix especialitats que varien segons temporada.

Bodega està climatitzada i a la carta de vins i caves hi ha unes 30 referències. El vi de la casa és el Catrell Novell blanc, negre o rosat (DO Conca Barberà) Rosa Maria Torres, 11,00.

De les especialitats de la carta podem destacar els cargols saltats amb sal i pebre acompanyats amb allioli, 13,00; “callos” amb capipota i cigrons, 9,000; foie curat a la sal i caramel·litzat amb avellanes i compota de figues, 13,00; pop i papada de porc (cuinada 24 hores) amb carxofes i salsa de romesco , 18,00; llom de bacallà amb sobrassada de Mallorca i mel del Perelló, 15,50; filet de rèmol a la donostiarra, 17,00; “steak tartar” de vedella clàssic, 14,00; couland de xocolata amb gelat de vainilla, 6,00; pastís de formatge amb sorbet de gerds , 5,00; el nostre tiramisú, 5,00

Carrer Talavera, 25 cant. Mercè. (43003) Tarragona. Tel.: 977 24 44 04.  Horari migdies de dilluns a divendres de 13:30 a 15:30. Horari de menjar per emportar i lliurament a domicili:  migdies de dilluns a diumenges de 13:30 a 15:30. Vespres els divendres i dissabtes de 20:30 a 22:00. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat per a fins a 30 comensals. Correu electrònic: sadoll@sadollrestaurant.com. Web: www.sadollrestaurant.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s