MINI & TRAVEL ROOM, DE JOSEP MORENO, LA SEVA NOVA EXPERIÈNCIA AUDIOVISUAL/GASTRONÒMICA ÚNICA I ALUCINANT

Un cop més, el xef amb estrella Michelin amb el seu Deliranto, de Salou, ens sorprèn espectacularment deixant-nos bocabadats, amb un singularíssim nou mini restaurant: Mind & Travel Room, entre el Cook and Travel i el Deliranto, obert aquest any 2021, en el qual ofereix una experiència única.

Només 2 taules aïllades per a 4 o 6 comensals cadascú per viure una nova experiència audiovisual i gastronòmica única i aluciant.

S’apaguen els llums i la taula cobra vida: so i imatges envaeixen el fosc habitacle i comença el festival gastronòmic al·lucinant en el qual sabors, textures i gustos, occidentals i orientals sense oblidar Sud-amèrica combina amb els mil i un colors musicalment coordinats.

Pep Moreno presenta i explica cada servei que en total són 9, tant en el context en què es mouen com en el contingut i elaboració de cada plat que poden variar diàriament en aquesta sorprenent experiència gastronòmica audiovisual.

Un menú que no s’oblida, cal se suma l’ambient recreat i el servei personalitzat ofert: Comencem amb l’aperitiu de Sancho i En un lloc de la Mancha. Segueix Dies de pícnic; Ens anem a bosc; Llacuna de Nenúfars, Solcant el mar i L’època renaixentista i l’art. Finalitzem amb “Abrásame” i Els planetes. Tot això regat amb un bon Ribeiro.

La imaginació i creativitat de l’xef no té límits i en els ingredients no falten ostres, pop, caviar, gaspatxo, suflé, biquini, ceviche, vieires, carpaccio, arròs, ternasco, etc.

En concret el menú degustat començava amb un aperitiu amb “chicharrón” de porc ibèric amb xocolata i taronja, oliva Camamilla esfèrica i galeta de parmesà i pebre vermell; continuava amb calamar 100% by Deliranto; el gaspatxo amb anguila fumada i la seva incògnita; brioix de tòfona i Morbiere; bola de “choux” de parmesà amb caviar Calvissius; “sam” de Sardina i vinagreta de kimchy; “oconomiyak”i; suflé de rossinyols; risotto de múrgoles; ceviche de Corina i aire de llimona verda; ostra en tempura amb salsa tàrtara; carpaccio de vaca amb escuma de pesto; vieires Miró; pop Picasso; bistec tàrtar amb foie; lletó a baixa temperatura en brasa; ninyoyaki de xocolata i vainilla; planetes en bombonera.

Senzillament al·lucinant l’experiència audiovisual i culinària d’aquest nou projecte d’alta gastronomia, pels millors paladars gormand; el preu és de 150 € per persona per a taules de 2 i 120 € per persona per més de 3 comensals.

L’accés és per l’hotel Regente Aragón, i se situa a la fi de l’hall a la dreta.

 

Carrer Llevant, 5 (43850) Salou. Tel .: 977 35 07 07. No tanca. Horari: de 13,00 a 14,00 i de 20,30 a 23,00 hores. Master Card, 6000 i Visa. Aparcament. info@restaurantcookandtravel.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s