JORDI ESTEVE, DEL NECTARI (BCN) OFEREIX AQUEST VESPRE EL SOPAR «SÓC SALVATGE»

Alaska Seafood (l’associació de pescadors d’Alaska), referent mundial en la gestió de pesqueries sostenibles, amb col·laboració amb xef Jordi Esteve, del restaurant Nectari, de Barcelona ofereix aquest vespre un «Sopar Salvatge» per promoure la pesca sostenible i el consum responsable de peix, com homenatge a la celebració avui del “Dia Mundial dels Oceans”.

El menú especial per a aquest esdeveniment inclou plats protagonitzats per productes de la mar d’Alaska, en concret el salmó salvatge real (King), el salmó salvatge platejat (Coho), el salmó salvatge vermell (Sockeye), el bacallà negre (el Guindara), el bacallà de l’Alaska i els ous de el salmó salvatge (l’Ikura).

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s