ELS FOGONS DEL DRAC, RESTAURANT DE CUINA TRADICIONAL CATALANA A LA RIERA DE GAIÀ

La darrera novetat del grup Sol Ric és una braseria al bell cor de la Riera de Gaià, que des del 11 de setembre de 2020, ofereix carns i productes de primera qualitat i li aportem aquell gust tant característic de la brasa i el foc. El plaer del gust de la tradicional cuina catalana. Una cuina bàsicament amplia i gustosa feta a la brasa en una gran graella situada al fons de la terrassa, per gaudir del gust del foc. El xef és Xavi Rosselló

Un viatge gastronòmic per les nostres arrels culturals; samfaina, entrecots, xai, cargols a la llauna, calçots… oferts en un marc físic d’una bonica masia tradicional catalana en diferents salons en el seu interior i una gran terrassa ideal per l’estiu.

De la carta, podem destacar en els entrants el timbal d’escalivada amb tonyina i anxoves; els canelons casolans de carn i foie, els cargols a la llauna en els guisats la tripa de vedella casolans amb picada d’ibèrics, la cua de bou en el seu suc. Com peixos a la brasa, el llobarro, l’orada, el bacallà i el pop. Com carns a la brasa de llenya, el “churrasco” de vedella, el filet de vedella 300 gr. Costella de xai, peus de porc ibèric i la graellada de carn. Capítol important són les mitjanes a la pedra (2 persones) de vedella (600 / 1.200 gr) o el madurada de vaca vella (1.200 gr).

A l’hora de les postres, el flam casolà, la crema catalana, el pastís de formatge de cabra, la torrada de Santa Teresa i el “couland”.

També ofereix un menú del dia per 13,90 € i un menú de cap de setmana per 29,00 €.

Carrer Sant Joan, 64 (43762) La Riera de Gaià. Tel.: 977 65 51 59. Horari: de 8,30 a 17,00 hores. No tanca cap dia. Master Card i Visa. Correu electrònic: info@elsfogonsdeldrac.cat  Web: http://www.elsfogonsdel drac.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s