PRESENTADA A CAMBRILS LA GUIA GOURMETS 2021

El Parc Samà de Cambrils ha acollit avui la presentació de La Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre 2021, promoguda per la Federació d’Hostaleria de la Província de Tarragona amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i del Patronat de Turisme de Cambrils.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de la Sra. Marta Borràs, Regidora de Turisme de Cambrils; La Sra. Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; El Sr. Francesc Pintado, gerent de l’AEHT; el Sr. Xavier Martí, president de l’AEH Cambrils i el Sr. Magí Mallorquí, president de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona.

La 3a edició de la Guia Gourmet es conceb com una eina de promoció del sector hostaler i del destí; i inclou a més 700 establiments entre bars, restaurants, hotels, cases rurals, pensions, cafeteries i gelateries. Es distribuiran les 20.000 unitats a patronats de turisme de tota la província, a les fires, als hotels, als restaurants, clubs esportius i entitats de tot tipus que frequenti el lector potencial de la guia, i en definitiva, el potencial consumidor dels negocis que promociona.

A banda de la guia en paper, també s’ha actualitzat la guia online, amb filtres de cerca per comarca, població o tipus de restaurant que es pot consultar ja a la web de l’aeht i a la de Costa Daurada

La Sra Marta Borràs, ha obert l’acte remarcant l’espai idílic on s’ha desenvolupat la presentació i remarcant “el plaer de tornar a presentar aquesta guia que ens heu portat fins a Cambrils”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s