VIÑA SOL 2019 ENTRE ELS MILLORS DE L’ANY DE LA REVISTA DECANTER

torres, vina sol, vs, rose 2017

Viña Sol 2019 (DO Catalunya) és un dels 33 vins blancs que figuren a la llista Vins de l’Any 2020 de la revista Decanter, a la categoria de vins clàssics i amb una nota de 91 punts sobre 100. El jurat descriu Viña Sol com un vi “brillant, fresc i molt desitjable, amb una agradable maduresa de fruita i una lleugera aroma floral. En boca mostra una acidesa fresca i un estil mediterrani, amb un punt intrigant que aporten les notes florals”.

La història de Viña Sol comença el 1962 en un petit i improvisat celler a Pontons, una de les zones més fresques de l’Alt Penedès, situada a 600 metres d’altura i idònia per experimentar amb fermentacions a baixa temperatura. El desafiament era aconseguir un vi blanc més fresc i aromàtic que els que s’elaboraven en aquella època. El resultat va ser una revelació i la gènesi de Viña Sol, un vi propietat de la Família Torres amb un esperit jove, fresc i mediterrani que perdura des de fa gairebé sis dècades.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s