COME PARA COMERTE EL MUNDO

Et resulten familiars frases com «No puc amb la meva ànima», «No sé què menjar» o «Tot em sent malament»? Et fa una mandra horrible la cuina? O et sorprens dient: «Em dormo davant de l’ordinador» o «Em arrossego al matí, em donen pujades d’hiperactivitat a la tarda i a la nit no puc dormir»? Com s’arregla això? Per descomptat no és qüestió d’un dia; són necessaris alguns ingredients bàsics com l’atenció i la força de voluntat. Aquest llibre no parla de dietes, sinó de com desenvolupar la capacitat que tots tenim de portar canvis a la pràctica, canvis que no ajuden a rendir a el màxim de les nostres possibilitats de viure el nostre potencial com a persones. Un llibre per gaudir menjant amb senzillesa i sentit energètic i que, a el fer-ho experimentar un gran canvi en totes les facetes de la vida. Inclou una selecció de receptes. L’autora, Maria Kindelán va cursar un màster en Nutrició Clínica i Ciència Avançada dels aliments per la Universitat de Barcelona. Realitza tasques d’assessorament nutricional i energètic dirigides a particulars i empreses.

Deja un comentario