ROC BLANC, UN HOTEL MOLT RECOMENABLE A ESCALDES ENGORGANY (ANDORRA) 

 

Situat al centre comercial d’Andorra i a pocs metres de Caldea és un dels millors hotels d’Andorra. Compta amb 157 habitacions (57 standards, 77 superiors, 16 premium, 4 junior suite, 3 suites). Totes les habitacions han estat renovades darrerament, disposant d’habitacions familiars, habitacions antial·lèrgiques i de diferents ambients –clàssic, rústic i urbà – totes elles compten amb les facilitats i comoditats d’un Hotel de 4 estrelles. Disposa també d’habitacions per a minusvàlids. Preu habitació doble: 144 /385 euros/dia.

El dirigeix Rodrigo de Nuzzo. L’Hotel disposa de segells especials: hotel d’estades esportives, hotel antial·lèrgic, hotel amic dels animals i hotel apte per a celíacs. Wi-Fi gratuït. Disposa, també, de 2 restaurants, destacant L’Entrecôte, situat al costat del hall i amb terrassa; i salons socials, sales per a tot tipus de reunions i esdeveniments.

Capítol a part mereix el Spa Termal de l’Hotel, amb la seva aigua termal natural, que ha reformat totes les seves cabines, ara molt més àmplies, equipades amb els aparells necessaris per realitzar tots els tractaments i serveis que s’ofereixen. Disposa d’un jacuzzi, i una piscina climatitzada amb un canó i una cortina d’aigua. La tarifa del spa és de 16,00 per clients allotjats a l’hotel, 20,00 per clients no allotjats a l’hotel (consultar condicions nens). Admet gossos, garatge, aparcacotxes. Gimnàs. Sauna. Jacuzzi. Salons de convencions. Restaurant L’Entrecôte.

Plaça Coprínceps, 5. Escaldes Engordany. Tel.: +376 871 400. No tanca. Master Card i Visa. Correu electrònic: hotelrocblanc@rocblanchotels.com Web: http://www.rocblanchotels.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s