VIRGINIAS PRESENTA UNA COL·LECCIÓ DE TORRONS INSPIRADA EN REUS

No és cap secret, Virginias, la reconeguda marca de torrons i xocolates, manté un estret vincle amb Reus, la ciutat modernista on va néixer el 1932. Més de 80 anys d’un lligam al qual la marca ret homenatge aquest any amb la presentació d’una nova col·lecció amb autèntic sabor i essència de marca, fruit d’una selecció de productes amb “denominació d’origen Reus”.

Ha presentat la nova col·lecció d’homenatge a Reus, formada per cinc postres, dels quals tres són novetat d’aquest any.

L’any passat, la marca va sorprendre els paladars més intrèpids i atrevits amb una versió de l’aperitiu més tradicional convertit en unes postres artesanes: el Torró de Vermut de Reus amb Patates Xips. I aquest 2021, les novetats de la marca aposten pel sabor arrelat intens i identificatiu de Reus, a través d’un producte típic d’aquesta terra com és la fruita seca.

Tot plegat, sabor i tradició amb una presentació especial i acurada, gràcies a un elegant packaging negre amb il·lustracions que reprodueixen alguns dels edificis més emblemàtics de Reus.

Virginias, amb més de 80 anys al mercat, és marca pionera en la producció de torrons i xocolates. Durant el seu recorregut ha arribat a ser líder en torrons sense sucres afegits, gama de producte que encara conserva.

L’any 2019 la companyia es reinventa de la mà d’Acrimont Foods per portar al consumidor dolços que combinen tradició i alta cuina.

Aquest mateix any, ha creat El Taller de Virginias, el primer obrador que obre la marca a la localitat lleidatana d’Agramunt. En aquest espai es pot trobar, degustar i descobrir els productes Virginias així com conèixer la tradició torronaire a Agramunt.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s