MIAMI CAN PONS, A SANT CARLOS DE LA RÀPITA, LES MILLORS ELABORACIONS MARINERES DEL DELTA

La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina marinera del Delta de l’Ebre.

Després de 55 anys, el gener del 2005, el van traslladar als baixos del nou hotel Miami Mar, situat davant mateix de la badia dels Alfacs, per millorar i continuar oferint com sempre la cuina marinera autòctona amb especialitats de temporada. Un ampli menjador amb u na capacitat de 150 comensals, que inclou una molt agradable terrassa tancada amb vistes al jardí.

En aquest marc, certament encisador, enfront del jardí i la piscina de l’establiment, el restaurant ofereix les elaboracions del Delta que realitza amb molt encert Maria Salvador Alonso. La mariscada i els productes de temporada són els plats estrella d’aquesta cuina, protagonitzada pels llagostins, les ostres, les angules, les galeres, navalles, caixetes, carxofes, bolets…

A la carta també destaquen els arrossos, com el “tot pelat”, sarsueles, suquets (el de rap amb patates i carxofes és deliciós), etc. Darrerament ha incorporat el cranc blau, una espècia forana d’origen desconegut que resulta molt gustós.

Té també d’una carta especial per a nens. Disposa de 3 varietats de pa d’elaboració pròpia. Dirigeix la sala Josep Balada. Celler amb 150 referències, està a l’atenció de Joan Ramon Reverté. És imprescindible reservar taula els caps de setmana.

El restaurant participa activament amb “El Col·lectiu de Cuina”, “Estació Nàutica i les Jornades Gastronòmiques de la galera, pop i arròs, llagostí i escamarlà. I continua sent des de fa 50 anys el número 1 de les Terres de l’Ebre en la compra de peix i marisc a la confraria de pescadors de Sant Carles de la Ràpita. Actualment porten la direcció els germans Joan i Patrícia, tercera generació de la família Pons.

Entre les especialitats de la carta podem destacar el còctel de llagostins: 15,00 €; carpaccio de salmó fumat, bacallà marinat i llagostins: 13,50 €; arròs “tot pelat”: 19,80 €; sarsuela de peix Miami: 28,00 €; rap a la marinera: 19,80 €; graellada de mariscs: 26,50 €; fondant de xocolata amb fons de crema inglesa: 4,50 €. El vi de la Casa és el Gandesola, 14,00 €.

També ofereix diversos menús: Menú del dia: 23,10. Menú gastronòmic: 35,20 €. Menú Delta de l’Ebre: 41,80 €. Menú degustació (per encàrrec): 46,75 €. El preu mitjà és d’uns 40,00 €.

Passeig Marítim, 18-20. 43540 Sant Carles de la Ràpita. Tel.: 977 74 05 51. Horari: De 13,30 a 16,00 i de 20,30 (estiu 21,00) a 23,00. Tanca la segona quinzena de gener. American Express. MasterCard, Visa. Aire condicionat. Parking.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s