A LA CERCA DE NOVES DESTINACIONS AMB GUIARAMA COMPACT: BIRMINGHAM I ELS BALCANS

ANAYA Touring acaba de publicar dos nous llibres de la seva col·lecció Guiarama Compact, dedicats a les ciutats de Birmingham, Dubrovnik, Mostar i Sarajevo. Al primer, dedicat a la ciutat anglesa, descobreix els encants d’aquesta urbs industrial i poc coneguda per al turista, desvetllant una vibrant vida cultural i nocturna, així com la seva transició cap a la modernitat. El segon inclou tres ciutats balcàniques: Dubrovnik, una de les perles croats, així com Mostar i Sarajevo, a Bòsnia, que després de la terrible guerra han ressorgit com a ciutats amb història, cultura i molt per oferir al turista.


Ideals per a un curt viatge, assequibles i de ràpida lectura, la col·lecció Guiarama Compact d’ANAYA Touring cap en una butxaca i conté tota la informació necessària per desenvolupar-se amb facilitat a qualsevol destinació. Inclou la selecció dels deu llocs imprescindibles per visitar, recorreguts i curtes passejades pels llocs i zones més interessants, i tots els monuments descrits i categoritzats per estrelles segons el seu interès turístic. Amb una llista precisa de consells i adreces per dormir, menjar, comprar, divertir-se o anar amb els nens, i mapes i plànols clars i concisos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s