CONÈIXER ELS ALPS EN AUTOCARAVANA

Un dels avantatges de viatjar amb autocaravana és la llibertat per parar on un desitgi (o estigui permès, més aviat) i gaudir de la natura o dels pobles sense lligams ni necessitat de reserves prèvies. Per això, ANAYA Touring ofereix el llibre Las mejores rutas en autocaravana por los Alpes, un compendi de 21 recorreguts per carreteres principals i secundàries a la serralada més important d’Europa. Les rutes del llibre s’organitzen per països, incloent-hi Alemanya, Suïssa, Itàlia, França i Eslovènia, on en cada cas s’indiquen els punts destacats del trajecte, amb dades sobre on són els aparcaments d’autocaravanes, suggeriments d’algunes excursions per les zones i un mapa amb el traçat de la carretera.

També hi ha una fitxa tècnica amb la longitud, la durada en dies, les ciutats o els pobles més importants del recorregut i un codi QR, que ofereix els punts per incorporar al GPS. La ruta inclou ports de muntanya, pastures alpines, cascades i espectaculars panoràmiques que faran les delícies dels viatgers.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s