REDESCOBRIR ELS PIRINEUS

Sens dubte, els Pirineus són coneguts per la bellesa de les seves altes muntanyes. No obstant, hi ha molt més per descobrir. 101 Lugares de los Pirineos Sorprendentes, publicat per ANAYA Touring, inclou una minuciosa selecció de 101 joies que amaga la serralada pirinenca en la seva vessant espanyola, des de boscos llegendaris com la Selva d’Irati o la Selva d’Oza, fins als sensacionals paisatges de la vall d’Aigües Tortes o del circ de Colomèrs, passant per tresors del patrimoni històric com la catedral de Roda o la Plaça Major d’Aínsa, per citar tan sols alguns exemples.

El llibre proposa un llarg viatge per descobrir les singulars esglésies del Serrablo o el romànic de la vall de Boí, catalogat per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat, però també llacs d’alta muntanya, circs glacials, emocionants itineraris sobre profundes gorges, dos parcs nacionals, cascades d’impressió, alguns museus sorprenents… I cadascun dels 101 llocs que reuneix aquest periple entre muntanyes s’ofereixen a través d’una acurada selecció d’impactants fotografies, pas previ a mesurar in situ la seva veritable bellesa. Creia que ja coneixia el Pirineu? Aquest llibre el farà canviar d’opinió.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s